Geschiedenis

Al meer dan 30 jaar is O.D.D.M. Les Sacripantes niet meer te missen uit het Maastrichtse studentenleven. Als dispuut zijn wij een variërend en kleurrijk geheel. Variërend omdat ieder van de leden een eigen persoonlijkheid heeft en geheel omdat we samen een hechte vriendinnengroep vormen.

Elke woensdagavond eten, kletsen en drinken wij gezellig samen, waarna we het feestje voortzetten in onze stamkroeg Studentencafe de Beurs. Samen met 9 andere onafhankelijke disputen doen we daar een dansje, een praatje, een biertje, een pk’tje, of een shotje. Als het laatste lied ‘de hoogste tijd’ luidt, racen we naar het marktplein en gaan we het Maastrichtse uitgaansleven tegemoet tot diep in de nacht.

Onze actieve bijdrage aan het Maastrichtse studentenleven blijkt niet alleen uit de gewone dispuutsavonden. Ook genieten wij van de vele activiteiten, feestjes, integraties en sporttoernooien die elk jaar weer plaatsvinden. Zelf zijn wij ook actief met het organiseren van evenementen.

Als vriendinnengroep ondernemen we nog veel meer activiteiten zoals het Nieuwjaarsdiner, dispuutsweekend, familie-dagen, oud-leden-dag en dispuutsvakanties. Tijdens het studeren nemen we de tijd voor elkaar en lassen we regelmatig een koffiepauze in. Ook brengen we zo nu en dan een bezoekje aan de leden die in het buitenland studeren. Deze memorabele momenten, avonden en dagen zorgen voor de beste herinneringen uit je Maastrichtse studentenleven!

Ook tijdens de INKOM zullen wij niet te missen zijn! Zoek de groen- gestreepte truien of wij zoeken jou! Kom naar onze keuzeactiviteit en feest met ons mee tijdens de legendarische MECC parties. Be there!

Met ondeugende groet,

O.D.D.M. Les Sacripantes.

Maak jouw eigen website met JouwWeb